Готуємо разом

До Фудчеленджу приєдналися учениця 2-б класу Дмитро Войнаровський з братом.
Бізквітне ескімо
Класичний шоколадний бісквіт 300г
Крем сир 60г
Цукор 20г
Масло 30г
З бісквіту зробити крошку, додати крем-сир,масло і цукор, перетерти, сформувати кульки і в форму, поставити в морозильну камеру на 6год, витягнути з форми , розтопити шоколад на водяній бані і додати кусочок масла, перемішати до однорідності та покрити ескімо.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Прокрутка до верху
Чортківський ліцей N1 імені Маркіяна Шашкевича
Перейти до вмісту