В рамках проекту пропонуємо вашій увазі процес приготування різних страв здорового харчування від учнів Чортківської гімназії.
Рецепт Львівського сирника :
1 кг.домашнього сиру,8 яєць, 1 стакан цукру,200 грамм масла,4 ст.ложки марки,200 гр.родзинок.
Сир,яйця,цукор і розтоплене масло збиваємо блендером.Замочуємо родзинки на 10 хв.кип’ятком,потім салфеткою сушимо.До збитої маси додаємо марку і родзинки,все перемішуємо.Викладаємо на пергамент у форму і печемо при температурі 180 градусів 1 годину.Коли сирник охолоне,робимо помадку.
Молока 2 ст.л.,масло 120 гр, цукру 80 гр, какао 3 ст.л.Все на маленькому вогні доводимо до кипіння і заливаємо сирник.Коли охолоне ставимо в холодильник.Дуже смачний і легкий у приготуванні,а саме основне натуральний…